Vakantiewerk bij Livio!

  • Enschede, Haaksbergen, Berkelland, Nederland

Vakantiewerk bij Livio!

Functieomschrijving

Beleef een leuke zomer! Kom werken bij Livio!

Wil jij tijdens de vakantieperiode in een team van enthousiaste, professionele mensen werken? Livio biedt je een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is en je écht iets voor andere mensen kunt betekenen!


Wie zijn wij?

Livio is één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. We zijn een zorgverlener die passende oplossingen biedt om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Wij geloven in persoonsgerichte zorg, waarbij de cliënt en zijn regie altijd het uitgangspunt zijn. Met bijna 2500 medewerkers en meer dan 800 vrijwilligers bieden wij al meer dan 50 jaar diens​ten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid.


Zo kun jij je aanmelden:
Klik op onderstaande link inschrijfformulier om het inschrijfformulier te downloaden waarmee je kunt solliciteren, en stuur je aanmelding mèt gevraagde bijlagen naar het Talentbureau van Livio. De gegevens hiervoor staan op het formulier. Alleen volledig complete aanmeldingen met het inschrijfformulier worden in behandeling genomen.


Functievereisten

Binnen Livio werken veel medewerkers in uiteenlopende functies met een verschillende achtergrond. We zijn op zoek naar vakantiekrachten voor diverse teams in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Het gaat om de volgende werkzaamheden:

- ADL en Verpleegtechnische handelingen, hiervoor is een Verzorgende 3IG diploma vereist;

- tevens nodigen wij geïnteresseerden met een diploma of kandidaten nog in opleiding zijn tot Verpleegkundigen niveau 4 en 5 uit te reageren.


Inschaling:

Salaris: minimumloon + 50% (minimum leeftijd 16 jaar)

Volg je een opleiding in de zorg (verzorgende 3IG, MBO V of HBO V) dan wordt je ingeschaald volgens CAO VVT. 


Dus leuk vakantiewerk dat nog goed betaald ook!