Servicemedewerker facilitair Livio Berkelland

  • Eibergen, Nederland

Servicemedewerker facilitair Livio Berkelland

Functieomschrijving

Voor ons werkgebied Berkelland zijn wij op zoek naar een servicemedewerker voor 15 uur per week.


Als servicemedewerker voer je diverse werkzaamheden uit binnen het Facilitaire team. Je werkt in een professionele omgeving waar het belangrijk is om snel te schakelen tussen werkzaamheden en oplossingsgericht handelen. Je bent flexibel inzetbaar en weet klanten op de juiste manier te benaderen. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie is Livio:

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij klanten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Livio gaat uit van eigen regie van de cliënt vanuit een wijkgerichte benadering en in alle opzichten toegankelijk voor de cliënt.


Wat ga je doen:

Als servicemedewerker kom je bij onze cliënten thuis en zorg je voor een frisse en schone woonomgeving, dit doe je altijd in overleg met de cliënt. Je voert werkzaamheden uit naar wens van de cliënt en verricht altijd de basiswerkzaamheden zoals het sanitair, de keuken, afstoffen en vloeronderhoud. Naast de schoonmaakwerkzaamheden heb je een signalerende functie en draag je bij aan het welbevinden van onze cliënten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent zelfstandig en enthousiast. Je hebt affiniteit met gastvrijheid en huishouding binnen de zorg en stelt jezelf flexibel op ten behoeve van brede inzetbaarheid. Tot slot heb je ervaring in een soortgelijke functie.


Wat krijg je?

Inschaling vindt plaats conform cao VVT 15 en is afhankelijk van kennis en ervaring; minimaal € 1.647,82 en maximaal € 2.205,77 op basis van een 36- urige werkweek.

Wat krijg je?

  • Inschaling vindt plaats conform cao VVT 15 en is afhankelijk van kennis en ervaring; minimaal € 1.647,82 en maximaal € 2.205,77 op basis van een 36- urige werkweek;
  • Een leuke parttime functie, uren in overleg, minimaal 15 uur per week beschikbaar.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar.
  • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren op basis van full-time dienstverband;
  • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen, en een fitness abonnement;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.
Bijzonderheden

Informatie over deze functie is te verkrijgen bij Natasja Lunter, teammanager Facilitair (053 460 2063).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio. Livio draagt zorg voor de kosten.


Ben je enthousiast over bovenstaande? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan tot en met 12 april 2021.