Ontwikkel je talenten bij Livio!

 • Verpleging, verzorging en thuiszorg

Ontwikkel je talenten bij Livio!

Functieomschrijving

Livio zoekt voor de Talentpool - een platform voor talentontwikkeling - (pas afgestudeerde) Verzorgenden 3IG, Verpleegkundigen en studenten die deze zorgopleiding volgen. Een nieuw concept waarbij we met inzet van diverse tools en ondersteuning samen investeren in jouw talent- en loopbaanontwikkeling binnen Livio. Met als doel doorstromen naar een vacature!

Dit doen we vanuit de visie dat iedereen talenten heeft en dat je - door die talenten te ontwikkelen en in te zetten - het beste uit jezelf kunt halen, het meeste werkplezier hebt en de grootste toegevoegde waarde biedt aan de cliënt, je team en de organisatie.

Hoe ziet dat er dan uit?
Je start na de selectieprocedure met het maken van een persoonlijke talenten analyse. Dit vormt de basis voor de invulling van je TalentOntwikkelPlan (TOP). We gaan met elkaar in gesprek over je ambities en de mogelijkheden binnen Livio. Je geeft invulling aan je talentontwikkeling, enerzijds door mee te werken in de gehele organisatie op je eigen niveau. En anderzijds door op diverse manieren binnen je contracturen aan de slag te gaan met je persoonlijke talentontwikkeling.

Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

 • Rouleren op verschillende afdelingen om zo ervaring op te doen in alle facetten van de zorg bij Livio;
 • Een korte interne stage om meer te weten te komen over een specifiek vakgebied of afdeling;
 • Deelname aan projecten over uiteenlopende onderwerpen;
 • Organiseren en/of bijwonen van Kennis Cafés waar je je collega's treft en inzoomt op actuele onderwerpen;
 • Inzet van persoonlijke talent ontwikkel instrumenten.

Middels je TalentOntwikkelPlan, periodieke ontwikkel-/loopbaangesprekken, inzet van bovenstaande en het opdoen van werkervaring werken we samen aan jouw verdere ontwikkeling tot zorgprofessional. Uitgangspunt is dat je binnen 2 jaar in de Talentpool doorstroomt naar vacatures, of zoveel eerder als wenselijk.

Functievereisten

Wat breng je mee?

 • Je bent in bezit van een diploma Verzorgende 3IG, MBO-VP of HBO-V, of je volgt èèn van deze opleidingen en zit in het 3e of 4e jaar;
 • Je vindt het een uitdaging om op deze nieuwe manier werkzaam te zijn in de organisatie en denkt actief mee over de mogelijkheden;
 • Je bent gedreven en hebt de ambitie om je te ontwikkelen in de ouderenzorg en bent energiek en enthousiast;
 • Je bent flexibel inzetbaar in de gehele organisatie op je eigen kwalificatieniveau en vindt het leuk om op diverse afdelingen te werken voor kortere periodes;
 • Je hebt de wens om door te stromen naar een vacature binnen Livio.

Inschaling
Conform COA VVT, inschaling op basis van functieniveau en werkervaring.


Bijzonderheden
Je kunt bij het in dienst treden een VOG overleggen. Over de contracturen per week maken we individuele afspraken die passen bij jouw mogelijkheden (bijvoorbeeld in combinatie met je studie) en de vraag uit de organisatie. Dit kan variëren van 0 tot 32 uur per week.

Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij Astrid Klein Gunnewiek (Teammanager Talentpool) of Ellis Wissink (Medewerker Talentpool) via 053-4603793.