Livio zoekt ondersteuners in de zorg op niveau 2

  • Enschede, Nederland

Livio zoekt ondersteuners in de zorg op niveau 2

Functieomschrijving

Kom jij ons ondersteunen?


Livio is op zoek naar zorgprofessionals (kwalificatieniveau 2) om de zorg en ondersteuning door te laten gaan tijdens het coronavirus. We hebben jouw hulp nog nooit zo hard nodig gehad als nu.

Livio is één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. We zijn een zorgverlener die passende oplossingen biedt om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Wij geloven in persoonsgerichte zorg, waarbij de cliënt en zijn regie altijd het uitgangspunt zijn. Met bijna 2500 medewerkers en meer dan 800 vrijwilligers bieden wij al meer dan 50 jaar diens​ten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid.

Per direct zijn we op zoek naar mensen die gekwalificeerd zijn om te werken in de ouderenzorg en het diploma Zorg & Welzijn of Helpende op niveau 2 behaald hebben. Het aantal contracturen en de duur van het contract is in overleg en het salaris is conform de CAO VVT FWG 25. 


Waar kan je ons ondersteunen?

Afhankelijk van jouw voorkeuren, studieachtergrond en ervaring kun je ondersteunen binnen de kleinschalige woonvormen of in de verpleeghuiszorg. Denk hierbij aan ondersteuning binnen het team van zorgprofessionals, waarbij je meewerkt in de basiszorg en de ADL handelingen. Samen met jou kijken we waar jij het beste kan helpen.


Meld je direct aan!

Wil je onze cliënten en collega's helpen? Meld je dan hieronder aan of stuur een mail naar Wilma Elkink op w.elkink@livio.nl

Onze dank is zeer groot!

Vereisten

Om ons direct van hulp te kunnen zijn is een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn of Helpende niveau 2 vereist.